Boka Bruksvallarna

Mikaelas Skidskola - Personlig Träning Grupp skate

Adress: Bruksvallarnas Skidstadion, 84097 Bruksvallarna Datum: Torsdag 29 okt 2020 - onsdag 29 okt 2025 Visa karta

Adress: Bruksvallarnas Skidstadion, 84097 Bruksvallarna

För dig som vill ha teknikträning vid ett tillfälle, utvecklas och bli en bättre skidåkare. Personlig träning i grupp om max fyra personer.

 

Du får alla fördelarna med att vara i en grupp, men det är din egen skidåkning som kommer att stå i fokus när vi ger feedback på ett pedagogiskt och personligt sätt. Vi har stor närvaro och tillit till varje individs förmåga och ofta bidrar vi till en aha-upplevelse. Grupperna är små, som flest är vi fyra. På en lektion i skate ligger fokus på de fem olika växlarna. Filmning genomförs på var och ens teknik och filmerna fås efter avslutad lektion. Om endast en person är bokad genomförs lektionen på kortare tid.

Vad ingår: Teknikträning och filmning, 2 timmars lektion
Pris: 1195 kr per person
Plats: Skidstadion i Bruksvallarna


”Trots att vi var fyra stycken på helt olika nivåer, vad gäller färdighet på skidor, blev vi alla mycket nöjda och tyckte vi fick lära oss massor som vi sen kunde träna vidare på.” Marina L

”Proffsig instruktör! Förmåga att förklara så att det känns enkelt!!” Daniel N


Är ni fler personer än fyra som vill boka: info@mikaelas.se eller +46(0)730406200

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

Gatuadress 1
Bruksvallarnas Skidstadion
Postadress
84097 Bruksvallarna
Telefonnummer (Bokning)
+46 730406200
Hotell

Bruksvallslidens Hotell

Avstånd: 230 meter
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Café & Design för dig som vill fika, äta lättare lunch och shoppa. Välkomna!
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 311 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Build: 2020-10-23 15:51:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7464.cbischannel-20786.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails