Boka Bruksvallarna

Mountain Inside Inreder hem & stuga

Adress: Gruvvägen 2, 84097 Bruksvallarna Datum: Måndag 15 apr 2019 - måndag 15 apr 2024 Visa karta

Adress: Gruvvägen 2, 84097 Bruksvallarna

Certifierad Inredare och Homestylist

Mountain Inside är ett litet lokalt inredningsföretag som erbjuder allt från konsultation med hembesök till helhetslösningar vid nybyggen och renovering.

Basen för mitt arbete är Bruksvallarna, Härjedalen, men mina uppdrag sträcker sig både utanför länets och landets gränser. Jag har ett nära samarbete med Fagmöbler i Röros.

Min vision är att med kunskap, kvalité och personlighet, se möjligheter i alla hem.

Följ mig gärna på Facebook och Instagram. Hemsida kommer inom kort

Har du funderingar, har du har kört fast eller om idéerna är slut. Välkommen att höra av dig, 070-5140735

Karin Stridh

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

Hotell

Bruksvallslidens Hotell

Avstånd: 1,3 km
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugans inredningsbutik och den nyöppnade restaurangen Brasserie Kerstin - för dig som vill shoppa, fika, ta en lättare lunch, äta en mysig middag eller bara njuta av vårsolen på altanen. Välkomna!
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 1 km
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, DR med extrabädd i bäddsoffa

Avstånd: 7,4 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.