Boka Bruksvallarna

Mikaelas Skidskola - Privatlektion

Adress: Bruksvallarnas Skidstadion, 84097 Bruksvallarna Datum: Fredag 9 nov 2018 - fredag 1 feb 2019 Visa karta

Adress: Bruksvallarnas Skidstadion, 84097 Bruksvallarna

Boka in en privatlektion som gör skillnad i spåret och i dig.

Skidåkning i Sveriges bästa spårsystem förenat med ett personligt och pedagogiskt sätt att få feedback på. Vi vill ge dig en bättre upplevelse i skidspåret oavsett förkunskap, om det handlar om att hitta en bättre träff i stakningen, bli mindre trött eller få ett finare flyt i växel tre. Vi hjälper dig att ta nästa steg i din skidåkning. Teknikanalys genom filmning. Boka din privata längdskidlärare.

Vad ingår: Teknikträning vid ett tillfälle
Pris: 1 timme kostar 1350 kr, 1,5 timme kostar 1600 kr, 2 timmar kostar 1900 kr
500 kr per tillkommande person
Plats: Skidstadion i Bruksvallarna

”Min skidbästis har ju tagit lektioner av dig. På den positiva sidan är att han lovprisar dig till skyarna (vi har tagit många lektioner i våra dagar, av Ola Ravald, Niklas Grön m.fl. så han är en finsmakare). På den negativa sidan är att han blivit så snabb så att han åker ifrån mig nu.” Einar B

”Tack Mikaelas Skidskola för en perfekt eftermiddag i Bruksvallarna.” Markus E


Uppge om du önskar klassiskt eller skate som meddelande när du bokar din lektion.

Det går alldeles utmärkt att boka en privatlektion för mer än en person.
Du bokar din privata tid och vill du ta med en vän eller flera vänner i samma tid så bokar du på för tillkommande personer för en kostnad på 500 kr per person.

Om ingen av tiderna passar som ligger bokningsbara är du välkommen att kontakta oss på info@mikaelas.se eller 073-0406200

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Startdatum:
Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

  • Gatuadress 1
    Bruksvallarnas Skidstadion
  • Postadress
    84097 Bruksvallarna
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 730406200
  • Webbsida
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, husdjurstillåtna DR med extrabäddar (väggfast s.k pullmansäng)

Avstånd: 6,6 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 311 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Hotell

Bruksvallslidens Hotell

Avstånd: 230 meter
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Café & Design för dig som vill fika, äta lättare lunch och shoppa. Välkomna!