Boka Bruksvallarna

Mikaelas Skidskola - Personlig Träning Online

Adress: 84097 Bruksvallarna Datum: Fredag 29 sep 2017 - lördag 29 sep 2018 Visa karta

Adress: 84097 Bruksvallarna

Bli en bättre skidåkare online med Mikaelas Skidskola

För dig som vill utvecklas som skidåkare över tid. Vi tror att bäst utveckling sker över tid. Att utveckling inte är något som görs i en handvändning om den ska vara bestående, utan är en process. Vi vill hjälpa dig med din träning oavsett om du vill bli starkare med styrketräning i fokus, vill slipa på detaljer som träffen i stakning eller hitta en långsiktighet mot Vasaloppet.

Träningsupplägget är personligt och vi utgår från dina önskemål, med enkel filmteknik och personlig feedback får du den hjälp du behöver för att utvecklas som skidåkare. Vår vision är att du ska utvecklas i egen takt oavsett vart du än befinner dig.

Vill du få feedback på din skidåkning för att ta den till nästa nivå, är det enda som behövs någon som kan hjälpa dig att filma din skid- eller rullskidåkning, filmerna skickas sedan in för teknikanalys.


Vad ingår: Träningsprogram eller filmning månadsvis, coachning och uppföljning.

Pris: 950 kr/månaden. Minsta bindningstid är 3 månader.

Genomförande: Via mail och telefon

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Aktivitet Totalt pris
Loading

Om denna aktivitet

  • Postadress
    84097 Bruksvallarna
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 730406200
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, DR med extrabädd i bäddsoffa

Avstånd: 6,6 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 311 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Hotell & Vandrarhem

Bruksvallslidens Hotell & Stugby

Avstånd: 230 meter
Välkommen till Bruksvallsliden Hotell & Stugby Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell som drivs av tredje generationen Myhr.