Boka Bruksvallarna

Mikaelas Skidskola - Personlig Träning Online

Adress: 84097 Bruksvallarna Visa karta

Adress: 84097 Bruksvallarna

Bli en bättre skidåkare online med Mikaelas Skidskola

För dig som vill utvecklas som skidåkare över tid. Vi tror att bäst utveckling sker över tid. Att utveckling inte är något som görs i en handvändning om den ska vara bestående, utan är en process. Vi vill hjälpa dig med din träning oavsett om du vill bli starkare med styrketräning i fokus, vill slipa på detaljer som träffen i stakning eller hitta en långsiktighet mot Vasaloppet.

Träningsupplägget är personligt och vi utgår från dina önskemål, med enkel filmteknik och personlig feedback får du den hjälp du behöver för att utvecklas som skidåkare. Vår vision är att du ska utvecklas i egen takt oavsett vart du än befinner dig.

Vill du få feedback på din skidåkning för att ta den till nästa nivå, är det enda som behövs någon som kan hjälpa dig att filma din skid- eller rullskidåkning, filmerna skickas sedan in för teknikanalys.


Vad ingår: Träningsprogram eller filmning månadsvis, coachning och uppföljning.

Pris: 950 kr/månaden. Minsta bindningstid är 3 månader.

Genomförande: Via mail och telefon

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Postadress
    84097 Bruksvallarna
  • Telefonnummer (Bokning)
    +46 730406200
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 311 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Hotell

Bruksvallslidens Hotell

Avstånd: 230 meter
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Café & Design för dig som vill fika, äta lättare lunch och shoppa. Välkomna!
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, husdjurstillåtna DR med extrabäddar (väggfast s.k pullmansäng)

Avstånd: 6,6 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.