Boka Bruksvallarna

Familjedag med yoga & skidåkning

Datum: Onsdag 22 feb 2017 - onsdag 22 feb 2017 Visa karta

En familjeaktivitet med längdskidåkning och yoga i Bruksvallarna.

Det är ofta så att man sorterar barn och vuxna för sig när det gäller aktiviteter på semestern, men egentligen längtar vi ju alla efter att uppleva saker tillsammans. Upplev rörelseglädje och gemenskap tillsammans som familj under sportlovet. Teknikträning med Mikaelas Skidskola i Sveriges bästa längdskidspår, varm choklad och mellanmål på Hotell Bruksvallsliden och Globalyogakids-FAMILY med Anna Kronlid.

22/2 kl.14.00-17.00

Vad ingår: Teknikträning, mellanmål och yoga

Pris: 500 kr per vuxen, 250 kr per barn

Plats: Skidstadion i Bruksvallarna och Hotell Bruksvallsliden

För mer info: +46(0)73-0406200 eller info@mikaelas.se

Show more

Boka nu - välj startdatum och produkt

Totalt pris
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, husdjurstillåtna DR med extrabäddar (väggfast s.k pullmansäng)

Avstånd: 6,6 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.
Hotell

Bruksvallsliden Hotell

Avstånd: 293 meter
Välkommen till Bruksvallsliden Hotell & Stugby Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell som drivs av tredje generationen Myhr. Kalla oss gärna fjällhotell eller sporthotell, för det bästa vi vet är vandring, skidåkning, skoter och riktiga fjäll!!
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 287 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!