Boka Bruksvallarna

Skid- och Yogaläger

Adress: 84097 Bruksvallarna Visa karta

Adress: 84097 Bruksvallarna

7-10/12, 18-21/1, 8-11/2 och 15-18/2
”Makalöst bra kombo”, för fjärde året i rad hälsar vi välkommen till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktör Emma Harlin från Solna Yogaskola, Carolina Söderberg i januari. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.

Ett läger som vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade varvat med god mat och fin gemenskap. Inga speciella förkunskaper krävs vare sig i skidspåret eller på yogamattan, din ambitionsnivå bestämmer intensiteten, uppdelning i grupper för skidåkningen sker på plats.

Torsdag - söndag 7-10/12 2017
Torsdag - söndag 18-21/1 2018
Torsdag - söndag 8-11/2 2018
Torsdag - söndag 15-18/2 2018

På Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

I priset ingår kursavgift, spårkort och boende på hotell med helpension.

Vid önskemål om enkelrum tillkommer enkelrumsavgift 450 kr, vänligen välj det som tillval i bokningen.

Visa mer

Om denna aktivitet

  • Postadress
    84097 Bruksvallarna
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 730406200
  • Webbsida
Hotell

Bruksvallslidens Hotell & Stugby

Avstånd: 79 meter
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Café & Design för dig som vill fika, äta lättare lunch och shoppa. Välkomna!
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 424 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, ER med extrabädd

Avstånd: 6,9 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.