Boka Bruksvallarna

Bruksvallarnas Skid- och Yogaläger 9-12 februari och 20-23 april

Adress: 84097 Bruksvallarna Visa karta

Adress: 84097 Bruksvallarna

”Makalöst bra kombo”, för tredje året i rad hälsar vi välkommen till ett personligt skidläger med yoga i Sveriges bästa spårsystem med skidinstruktören Mikaela Sundbaum och yogainstruktör Emma Harlin från Solna Yogaskola, Carolina Söderberg i april. Vi blandar det bästa av två världar. Yogan gör dig rörligare och närvarande för utveckling i skidspåret.

Ett läger som vänder sig till dig som tycker om att träna i fjällmiljö med likasinnade varvat med god mat och fin gemenskap. Inga speciella förkunskaper krävs vare sig i skidspåret eller på yogamattan, din ambitionsnivå bestämmer intensiteten, uppdelning i grupper för skidåkningen sker på plats.


Torsdag - söndag 9-12 februari 2017 FULLBOKAT
Torsdag - söndag 20-23 april 2017

På Hotell Bruksvallsliden i Bruksvallarna

I priset ingår kursavgift, spårkort och boende på hotell med helpension.

Vid önskemål om enkelrum tillkommer enkelrumsavgift 450 kr, vänligen välj det som tillval i bokningen.

Show more

Om denna aktivitet

  • Postadress
    84097 Bruksvallarna
  • Telefonnummer (Bokning)
    46 730406200
  • Webbsida
Hotell

Bruksvallsliden Hotell

Avstånd: 0 meter
Välkommen till Bruksvallsliden Hotell & Stugby Bruksvallsliden är ett familjeägt hotell som drivs av tredje generationen Myhr. Kalla oss gärna fjällhotell eller sporthotell, för det bästa vi vet är vandring, skidåkning, skoter och riktiga fjäll!!
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, husdjurstillåtna DR med extrabäddar (väggfast s.k pullmansäng)

Avstånd: 0 meter
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 0 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!