Boka Bruksvallarna

Bruksvallarna Vandring & Yoga 8-11 augusti

Adress: Myhrsvängen 5, 84098 Bruksvallarna Datum: Torsdag 8 aug 2019 Visa karta

Adress: Myhrsvängen 5, 84098 Bruksvallarna

Vandring i ett vykort och få landa på yogamattan. Mikaela Sundbaum och yogainstruktör Emma Harlin från Solna Yogaskola hälsar välkommen till en helg i vandringskängorna med magnifika fjällvyer, återhämtning och inspiration.

För femte året i rad arrangerade vi Skid- & Yogaläger vintern 2018/19. Som alltid var det vinterns allra finaste helger, där yogan ger rörlighet och närvaro för utveckling i skidspåret. 8-11 augusti är det dags för en sommarversion med Vandring & Yoga. Vi längtar!

En helg som vänder sig till dig som tycker om – eller tror dig tycka om – att vandra i fjällmiljö varvat med god mat, fin gemenskap och yoga. Inga speciella förkunskaper krävs vare sig i vandringskängorna eller på yogamattan, men du ska känna att en dagsvandring på ca 15 kilometer känns vänligt och fint.

Vi bor på Hotell Bruksvallsliden, del i dubbelrum inkl. helpension och kursavgift
Pris: från 4695:-
Önskar ni bo i ett enkelrum tillkommer ett enkelrumstillägg på 300 kr som ni kan boka på som eget val vid bokningen.
Information för boende:
Hotellet 0684-20180 eller info@bruksvallsliden.se

Frågor gällande vandring & yogalägret:
Maila till info@mikaelas.se

Visa mer

Boka nu - välj startdatum och produkt

Tillgänglig den: 08-08-2019
Aktivitet Totalt pris

Om denna aktivitet

 • Prisinformation
  4695 per person
 • Gatuadress 1
  Myhrsvängen 5
 • Postadress
  84098 Bruksvallarna
 • Telefonnummer (Bokning)
  46 68420180
 • Webbsida
Hotell

Bruksvallslidens Hotell

Avstånd: 0 meter
Välkommen till Hotell Bruksvallsliden. I hjärtat av längdmeckat Bruksvallarna ligger hotellet med tillhörande stugor & lägenheter. I direkt anslutning till längdspår, skoterleder, Ica, Topsports längdbutik och bandvagnsturer upp till Bruksvallarnas Toppstuga Knallen. Gör ett besök hos Vävstugan Café & Design för dig som vill fika, äta lättare lunch och shoppa. Välkomna!
Hotell

Ramundbergets Fjällgård, husdjurstillåtna DR med extrabäddar (väggfast s.k pullmansäng)

Avstånd: 6,9 km
På Fjällgården möts du av leende personal med ett personligt bemötande som alla har ett hjärta som klappar lite extra för Ramundberget. Här myser du framför brasan i sällskapsrummet, spelar spel och umgås med vänner.
Hotell

Bruksvallarnas Fjällhotell

Avstånd: 400 meter
Mitt i Bruksvallarna finns vi, ett genuint, familjärt fjällhotell som omges av fantastisk natur, utsikt över fjällen och Ljusnan som närmaste granne. Här bor ni nära alla aktiviteter med längd och vandringsleder som börjar på hotellgården. Varmt välkommen!